Si punon Njësia e Inteligjencës

Njësia e Inteligjencës Financiare, siç quhet Drejtoria e Luftës kundër pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit, shërben si një urë lidhëse ndërmjet institucioneve financiare dhe autoriteteve të zbatimit të ligjit. Ajo u krijua me qëllim parandalimin e pastrimit të parave dhe u ngrit si autoritet administrativ fillimisht brenda strukturës organizative të ministrisë së Financave. Për vitin 2011 janë kryer 310 inspektime, nga të cilat 90 inspektime në vend. Një rëndësi e veçantë i është kushtuar inspektimeve në distancë, nëpërmjet dërgimit dhe verifikimit të raporteve të vetëkontrollit për 220 subjekte.

  • Sondazhi i ditës:

    Pse po tërhiqen kandidatët e Partisë Demokratike?×

Lajmi i fundit

'Ti dhe Luizi çift gjithë jetën', Kiarës i del në mbrojtje gjyshja: Ta dinë të gjithë kush je ti, dje duhet ta kishin lënë BBV banorët