POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Takimi me diplomatët, i pranishëm edhe ministri i Jashtëm i propozuar Gent Cakaj

Ministri i Jashtëm i propozuar Gent Cakaj

Bashkë me Ramën dhe ministrin e Jashtëm, Ditmir Bushati i pranishëm në takimin e sotëm me trupën diplomatike ka qënë edhe ministri i propozuar Gent Cakaj. Ai vijon të mbajë postin e zëvendësministrit të Jashtëm pas mosdekretimit nga presidenti Ilir Meta. 

Gent Cakaj i pranishëm në takimin me trupën diplomatike 

ke.mu.
Komento