POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

‘Xhamadani vija vija', grupi nga Suedia këndon shqip në Kosovë (VIDEO)

Grupi Madman's Choice

Grupi suedez i rrokut ka kënduar shqip në festivalin e vjelejes së rrushit në Rahovec.

Bëhet fjalë për grupin "Madman's Choice" , të cilët surprizuan publikun shqiptar me këngën e njohur ’Xhamadani vija vija’. 

Sipas vokalistit të grupit, surpriza për publikun u përgatit si një shenjë mirënjohje për ftesën e dytë që grupi kishte marrë për të vizituar Kosovën.

"Hardh Fest" është festivali i vjeljes së rrushit që zhvillohet në Rahovec dhe është mbatur për tre ditë rrjesht më 7,8 dhe 9 shtator.

ke.mu.
Komento