POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Tre gjërat që bëjnë meshkujt që të duken atraktivë, por gjithsesi femrat i urrejnë

Foto ilustruese

Me anë të një platforme “Reddit” disa vajza dhe gra e kanë shfrytëzuar për të shpërthyer me kritika për meshkujt të cilët mendojnë se duke i bërë disa gjëra të caktuara duken atraktivë.

Mirëpo, asnjëra nga këto vajza e gra nuk ka folur për të gjitha vajzat e botës, megjithatë shumicës prej tyre u duken këto gjëra gabim.

Së pari, “Aroma e dashurisë”

Duhet të dini se parfumi me të vërtetë se është shenjë e higjienës dhe ndikon në joshje. Por, megjithatë femrave nuk u pëlqen kur meshkujt vënë shumë krem pas rrojës.

Së dyti, kur gënjejnë për të lënë përshtypje

Nuk është në rregull të gënjeni me qëllim që t’i lini përshtypje një vajze apo gruaje. Besojeni ose jo, në momentin që filloni t’i ekzagjeroni gjërat ato e kuptojnë këtë.

Së treti, kur meshkujt sillen keq me kamerierët

Nëse një mashkull sillet keq apo e poshtëron një punonjës shërbimi me qëllim që të lë përshtypje te unë, menjëherë do të largohem”, ka shkruar një grua. 

a.de.
Komento