U shembën nga tërmeti, Tifozët Kuq e Zi do të rindërtojnë 2 qendra shëndetësore, në Durrës e Shijak

Grupi i Tifozëve Kuq e Zi do të rindërtojnë dy qendra shëndetësore në bashkitë Durrës dhe Shijak, të cilat u shembën nga tërmeti tragjik i 26 Nëntorit të vitit 2019. Projektmarrëveshja e bashkëpunimit me grupimin e tifozëve është miratuar në mbledhjen e qeverisë, për rindërtimin e dy qendrave shëndetësore në bashkitë Durrës dhe Shijak.

VENDIMI I PLOTE

MIRATIMIN E PROJEKTMARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT, NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE TIFOZËVE KUQ E ZI, PËR RINDËRTIMIN E DY QENDRAVE SHËNDETËSORE NË BASHKITË DURRËS DHE SHIJAK

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të nenit 20, të aktit normativ nr.9, datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për përballimin e pasojave të fatkeqësisë natyrore”, miratuar me ligjin nr.97/2019, me propozimin e ministrit të Shtetit për Rindërtimin, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Miratimin e projektmarrëveshjes së bashkëpunimit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Tifozëve Kuq e Zi, për rindërtimin e dy qendrave shëndetësore në bashkitë Durrës dhe Shijak, sipas tekstit që i bashkëlidhet këtij vendimi.

Autorizimin e ministrit të Shtetit për Rindërtimin për nënshkrimin e kësaj projektmarrëveshjeje.

Ngarkohen ministri i Shtetit për Rindërtimin dhe bashkitë Durrës e Shijak për zbatimin e këtij vendimi.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

I.K./Shqiptarja.com
 • Sondazhi i ditës:

  A është e mjaftueshme rritja vjetore e pensioneve prej 5 për qind ashtu siç premtohet në programin e Rama 3?

Komento

Komente

 • kuq e zi: 05/02/2021 19:30

  bravo...por me cfar fondesh?jo per gje por nqs jane paret e taksave por do i thuhet flm atyre atehre beni dhe nje ne rreth greth ne emrin tim .

  Përgjigju
 • Kristi: 05/02/2021 16:11

  Bravo çuna! Me te miret

  Përgjigju


×

Lajmi i fundit

John

Gjyqi i Salih Mustafës në Hagë, dëshmitari i parë: I akuzuari ka qenë njeriu kryesor, m'u prezantua si pjesëtar i UÇK