Universiteti Bujqësor
hap aplikimet për doktoraturën

Universiteti Bujqësor<br />hap aplikimet për doktoraturën
TIRANE- Kandidatët që duan të nisin studimet e ciklit të tretë për "Shkencat Agronomike"; "Shkencat e Prodhimit Shtazor"; "Shkencat e Hortikulturës"; "Shkencat Mjedisore" apo "Shkencat e Mbrojtjes të Bimëve", pranë universitetit Bujqësor të Kamzës, kanë afat deri më 30 dhjetor për të dorëzuar dokumentacionin e nevojshëm.

 Ky universitet ka bërë të ditur se për t'u pranuar, kandidati duhet të zotërojë një nga diplomat e mëposhtme: diplomë të nivelit të dytë (DND), diplome e integruar, diplomë masteri (SHPU), master i nivelit të dytë (MND), ose të barazvlefshme me to të përftuara në UBT dhe universitetet e tjera brenda e jashtë vendit me formimin e nevojshëm teorik dhe i përshtatshëm për karakterin e shkollës, në të cilën do të aplikojë.

Sipas njoftimit zyrtar, kandidatët duhet të dorëzojnë një dosje me dokumentet e kërkuara, të cilat mund t'i gjejnë në faqen zyrtare të këtij universiteti. Konkurrimi do të bëhet me dosje dhe më pas fituesit do të përzgjidhen nga një komision i veçantë që do të seleksionojë kandidatët.

  • Sondazhi i ditës:

    Lidhjet ruse të Monika Kryemadhit, a duhet që drejtësia të nisë hetimet?×

Lajmi i fundit

FOTOGALERIA/ Ndërtimet fortifikuese në ‘Ishullin e Sazanit’ në vitet 1915-1921 me qëllim kontrollin e ‘Ngushticës së Otrantos’

FOTOGALERIA/ Ndërtimet fortifikuese në ‘Ishullin e Sazanit’ në vitet 1915-1921 me qëllim kontrollin e ‘Ngushticës së Otrantos’