POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Vajza nëse i përkisni këtyre shenjave horoskopi, meshkujt frikësohen prej jush

Foto ilustruese

Vajza me shumë keqardhje ju informojmë se meshkujt kanë frikë nga ju. Gjithmonë nëse i përkisni tre shenjave të horoskopit si: Dashi, Binjakët dhe Akrepi. Këto tre lloje femrash të mbështesin me shpatulla pas murit, kanë argumenta të forta në dorë që nuk mund tua rrëzojë asnjë mashkull. Kështu që mendohuni mirë përpara se të paraqiteni para tyre si një ‘macho’.

Dashi

Shpesh thuhet se ato nuk kanë “qime në gjuhë” sepse nuk kanë frikë të thonë atë që mendojnë dhe kanë një karakter të fortë. Nëse djali me kujdes i kërkon ata “çfarë është e gabuar”, ai mund të presë përgjigjen më të ashpër, por të sinqertë.

Binjakët

Nëse ju jeni të rrethuar nga femrat e kësaj shenje të horoskopit, atëherë ju e dini që ata duan të jenë në qendër të vëmendjes, të kenë vendimin kryesor pothuajse në gjithçka. Të gjitha këto karakteristika mund të jenë një shtesë në sfera të ndryshme të jetës, kryesisht në biznes, dhe disa njerëz thjesht kanë frikë prej saj.

Akrepi

Me ta, meshkujt ‘macho’ thjesht nuk kanë shans. Sepse ato janë në gjendje vetëm me një shikim të shkatërrojnë mburojën e paprekshme të një “super heroi” dhe e bëjnë që të harroj krenarinë dhe egon mashkullore. Me të nuk ka diskutim, sepse ajo gjithmonë ka argumente të forta dhe të pakundërshtueshme në duart e saja. Ajo është një grua-dragua.

fl.mi.
Komento