POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Vidhnin energjinë elektrike në Durrës dhe Shkodër, procedohen 5 subjekte private

Punonjësit e OSHEE në terren

Policia e Shkodrës dhe e Durrësit në bashkëpunim me OSHEE prej disa ditësh vijon aksionin për ndërhyrje në matësa dhe lidhjet e paligjshme të energjisë.Të paktën 5 subjekte privatë janë proceduar në polici për ndërhyrje në matësat e energjisë elektrike në qarkun e Shkodrës dhe Durrësit.

Njoftimi i OSHEE:

Durrës-Shkodër, vidhnin energji
Procedohen 5 subjekte private 

OSHEE vijon kontrollet për zbatimin e ligjit në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, ku ne fokus nuk janë vetëm debitorët, por edhe abonentët qe dyshohen për vjedhje të energjisë.

Nga kontrollet e fundit, janë zbuluar 5 raste te vjedhjes ne menyre flagrante te energjise elektrike nga subjekte private, biznese kryesisht hoteleri, restorant, bar kafe, etj. 

Referuar kontratave, abonentet jane:
Arian F. 
Kudret G. 
Martin H.
Sherife B.
Sanije H.

Dy prej tyre jane shpallur ne kerkim ne çastin e konstatimit te vedhjes se energjise elektrike, ne prani te oficereve te Policise se Shtetit dhe te Hetimit.  Forma e vjedhjes ishte manipulimi i matesit, furnizim me energji elektrike pa patur kontrate me OSHEE si dhe rilidhje te paligjshme te energjise per nderprejes si debitore.

Rastet me dokumentacionin perkates i jane percjelle organeve komptente. 

Beteja ndaj abuzuesve të energjisë elektrike është e përbashkët, prandaj OSHEE u ben thirrje te gjitheve te bashkëpunojne duke denoncuar vjedhjen dhe korrupsionin ndaj abonenteve dhe punonjesve, kushdoqoftë ai/ajo permes numrit call center 04 227 4141‬, postes elektronike [email protected] dhe [email protected], permes aplikacionit OSHEE Mobile (ku mund te dergoni foto/video), si dhe permes kanalit te dedikuar ne faqen zyrtare ww.oshee.al.

Komento

Komente

  • Xhamija: 06/08/2018 09:40

    Në vende të zhvilkuar ndëshkimi absolut vjen kur vjedh shtetin. Dërrmojini ashpër që egërsirllëku kundra shtetit, të kthehet në pul-llëk! Bëjini pula!

    Përgjigju