POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Zbulohet sekreti! I keni veshur reçipetat gjatë gjithë kohës gabim (Video)

Foto Ilustruese

Ndoshta keni menduar se jo, por e vërteta është se edhe modelet e Victoria’s Secret gabojnë. Dhe madje nëse keni ndjekur shembullin e tyre, i keni veshur gabim reçipetat gjatë gjithë kohës.

Victoria's Secret postoi një video ku katër modele të VS kanë bërë matje profesionale të gjoksit të tyre për të gjetur masën e duhur të reçipetave, dhe rezultatet kanë qenë me të vërtetë shokuese.

Të katërta modelet kuptuan me ndihmën e një eksperteje se masa e reçipetave që ato kishin veshur gjatë gjithë kësaj kohe nuk përshtatej fare me masën e gjoksit të tyre.

fl.mi.
Komento