Zv/Drejtori i Policisë: Bashkëpunim
me Zvicrën në luftën kundër krimit

Zv/Drejtori i Policisë së Shtetit, Rebani Jaupi, priti në një takim një delegacion të Zyrës Federale të Policisë së Zvicrës, i kryesuar nga zj. Nikoleta Della Valle, Drejtoreshë e Zyrës Federale të Policisë së Zvicrës.
 
Drejtuesit e lartë policorë të të dy vendeve evidentuan nivelin shumë të mirë të bashkëpunimit ndërmjet Policisë Shqiptare dhe Policisë Zviceriane në luftën kundër krimit të organizuar, narkotikëve e trafiqeve, kjo në kuadër edhe të marrëveshjes ekzistuese në fushën e bashkëpunimit policor mes dy vendeve.
 
Njëherazi u evidentuan edhe çështje në interes dypalësh, ku ky bashkëpunim dhe shkëmbimi i informacionit do të intensifikohen edhe më tej, si në fushën e falsifikimit të parave, krimit kibernetik dhe terrorizmit.

Redaksia Online
Shqiptarja.com

  • Sondazhi i ditës:

    Mendoni se arrihet objektivi i qeverisë për pagë mesatare 900 euro?×

Lajmi i fundit

Berisha: Ujësjellësi parashikon humbje kur Shqipëria është e pasur me ujë! Po miratoni një ligj ndëshkues për profesionet e lira, do nxitet shpopullimi