Tepsia në Lezhë

Për të kuptuar më mirë konceptin e "tepsisë" që Edi Rama premtoi të eleminojë në fushatën zgjedhore, ja situata në Lezhë mes administratorëve të arrestuar për abuzime me pronat përgjatë bregdetit dhe politikës:

  • Adenis Haxhia, djali i motres Prec Zogajt (Ish Deputet i disa partive)
  • Armanda Gjoni, vajza e vellait Petrit Gjonit (Ish deputet i Xhuvelit dhe pastaj i LSI-së)
  • Enkeled Zefi, djali i motrës së Viktor Tushes, ish kryetar Bashkie Lezhe, deputet i LSI-së aktualisht.
  • Gjok Ndoka, i zgjedhur keshilltar nga PS dhe veren e shkuar i larguar nga PS.

Çfarë tepsie?! Kjo është një tortë ku hanë të gjithë.

Komento