Bunkart 2 po kërkon KASIER/E

Rreth Nesh

Bunkart 2 është muzeu i parë i dedikuar historisë së komunizmi ne Shqiperi i cili është realizuar brënda bunkerit sekret të Ministrisë së Brendshme ne Tirane. Bunkart i frekuentuar nga mjiera turiste vendas dhe te huaj po kërkon një tjeter KASIER/E.

Përshkrimi i Punës 

Ky është një pozicion pune me orar të plotë në ambientet e muzeut i ndodhur në Tiranë, për pozicionin e kasierit/kasieres në Bunkart 2. 
Kasieri do ketë përgjegjësi mbi çdo transaksion të biletarisë; që nga prerja e biletave dhe faturave në bazë të listës së çmimeve, asistimit dhe sugjerimit të klientëve në lidhje me pyetjet të Bunkart 1 dhe 2 dhe ndërmjetësimin e një eksperiencr sa më të këndshme për këdo. 

Kasieri/kasierja do ketë përgjegjësinë për të parashikuar problemet ditore dhe për të ofruar transaksione efikase dhe efektive për performacën e muezut. 

Kualifikimet 

Eksperiencë e mëparshme pune si kasier/kasiere do ishte një avantazh
Njohuri ekselent anglisht, jane avantazh kandidate qe njohin edhe gijuhe te tjere te huaj
Aftësi të mira komunikimi
Aftësi për të përballuar punën nën presion dhe të jetë korrekt me oraret dhe afatet
Aftësi në softwaret dhe aplikacionet e përdorura në pozicionin e punës si Exel, Word, DevPos etj.
Menaxhimi i transaksioneve me klientët duke përdorur rregjistrat e kasës 
Mbledhja e parave cash apo kredit ( POS ) 
Lëshimi i faturave, rikthimet, ndërrimet e biletave
Shitje e produkteve shtesë të muzeut dhe marketimi i tyre 
Sjellje etike dhe korrekte me klientët 
Menaxhimi i transaksioneve nëpërmjet sistemeve të bilancit dhe raportimi i çdo shkeljeje apo pasaktësie 

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në [email protected]