Kërkohet të punësohet: Motion Graphic Designer

Rreth nesh

Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota. Kompania jonë është në kërkim të një Motion Graphic Designer për t'iu bashkuar ekipit tonë.

Report TV kërkon të punësojë : Motion Graphic Designer

Kategoria : Motion Graphic Design                 

Lloji i punës : Full Time

 

Përgjegjësitë:

o   Konceptimi dhe ekzekutimi i projekteve të bazuara në animacion me grafikë lëvizëse;

o   Krijimi i aseteve grafike të lëvizjes për video të tilla si lower thirds, banera, pop up dhe video grafike te tjera.

o   Njohuri për platforma të ndryshme të mediave sociale dhe mënyrën e përshtatjes së videos për t'u angazhuar me audienca të ndryshme

o   Ide kreative, strategjike që zgjidhin sfida specifike të marketingut

o   Mirëmbajtja dhe zgjidhja e problemeve të pajisjeve video

o   Njohuri pune në Photoshop, Illustrator dhe After Effects, përveç softuerit për editim video.

o   Krijimi i imazheve dixhitale me qëllim animacioni

o   Punoni në bashkëpunim të ngushtë me palët e interesuara, projektuesit, menaxherët e marketingut dhe në të gjitha fazat e zhvillimit të projektit.

 

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

o   Diplomë Bachelor në Dizajn Grafik, Art & Design dhe/ose fusha të ngjashme

o   Te di te perdore paketën Adobe:

  • - (Adobe After Effects)
  • -  (Adobe Premiere Pro)
  • - (Adobe Photoshop)
  • -  (Adobe Illustrator)

o   Programe te tjera te kesaj pakete jane bonus. (Cinema 4D)

o   Preferohet që kandidatët të paraqesin një portofol punimesh

 

Aftësitë kryesore:

o   Personi duhet të ketë komunikim te mire ne grup.

o   Te kete experience 2 vjecare ne fushen e dizajnit

o   Aftësi të shkëlqyera në programimin e dizajnit

o   Kreativitet dhe inovacion i jashtëzakonshëm

o   Aftësi të shkëlqyera për menaxhimin e kohës dhe organizimin

o   Saktësia dhe vëmendja në detaje

 

Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem te dergoni CV-ne ne adresen elektronike:

[email protected]

Aplikimet pranohen nga data 23 Maj – 15 Korrik 2024