Report TV dhe Shqiptarja.com janë duke kerkuar Graphic Designer.

Report TV dhe Shqiptarja.com janë duke kerkuar Graphic Designer, të jetë i motivuar, kreativ, bashkëpunues dhe me vullnet për të marrë njohuri të reja.

Aftësitë e kërkuara:
-Të paktën 3 vjet eksperience si Graphic Design
-Të jetë origjinal dhe me sens të lartë kreativiteti
-Të ketë njohuri shumë të mira në Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, AfterEffect.
-Të ketë aftesi shume të mira komunikimi dhe te jete bashkepunues në punen në grup.

Dërgoni CV tuaj ne adresen e email: [email protected] 
Për më shume info kontaktoni ne nr.tel: +355 69 859 6356