Report TV kërkon të punësojë Gazetar/e Web

Rreth nesh

Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota

Report TV kërkon të punësojë : Gazetar/e Web

Kategoria : Editorial/Journalist                Lloji i punës : Full Time

Detyrat :

 • ·         Përpunimi i titrave për TV dhe web, duke perfshire dhe lajmin e fundit,
 • ·         Përpunimin e teksteve të redaksise dhe pershtatja për formatin e web,
 • ·         Përkthimi dhe përshtatja për web e lajmeve te ndryshme (showbiz, lifestyle, sport) që nuk janë realizuar nga redaksia.

Aftësitë kryesore:

 • •      Diplomë Bachelor ose Master në Gazetari, Komunikime ose fushë të ngjashme,
 • •      Të paktën 2 vjet eksperience në web,
 • •      I motivuar, energjik, krijues, i shpejte, i sakte,
 • •      Aftesi shume te mira per te shkruajtur, redaktim dhe aftësi teknike,
 • •      Njohuri dhe eksperience pune me mjetet aktuale të krijimit të medias dhe sistemet bashkëkohore të redaksisë,
 • •      Te posedoj gjykim të mprehtë,
 • •      Angazhim në mediat sociale dhe dixhitale,
 • •      Aftësi për të kryer punë cilësore nën situata presioni,
 • •      Etikë profesionale e punës dhe gjithmone i gatshem.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre 

E-mail [email protected]