NJOFTIM PËR VEND PUNE-SHOFER

Report Tv kërkon të punësojë shofer

Kriteret për aplikuesit janë: 
Orari më kohë të plotë;
Të ketë patentë të klasit C;
Aftësi të mira komunikimi;
etike në sjellje, i rregullt dhe i përgjegjshëm në punë, kujdeset për kodin e veshjes dhe sjelljes ne punë

Kontaktoni në [email protected].al

Data e publikimit: 6 mars 2023