Kërkohet të punësohet: Sekretare

Rreth nesh

Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota

Report TV kërkon të punësojë : Sekretare

Lloji i punës : Me orar të plotë

Detyrat dhe përgjegjësite kryesore:

 • - Përgatit dhe mban dokumentacione të ndryshme që i kërkohen nga eproret .
 • - Përgjigjet në telefon dhe i përcjell telefonatat në zyrat përkatëse duke mbajtur saktë të dhënat.
 • - Ndihmon  publikun që paraqitet te hyrja në ambjentet e televizionit,  pas kontrollit nga rojet.
 • -  Protokollon hyrjet dhe daljet e shkresave zyrtare.
 • -  Perpilon  procesverbalin mbi mbledhjet e organizuara nga eproret.

Kualifikimet:

 • - Diplomë universitare ose kurs trajnimi profesional .
 • - Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
 • - Aftësi organizative.
 • - Eksperienc pune 5 vjet si sekretare në insititucione publike apo private.
 • - Aftësi shumë të mira në përdorimin e kompjuterit (Paketa Office).
 • - Preferohet te njoh gjuhën angleze
 • - Të ketë aftësi shumë të mira për zgjidhjen e situatave të ndryshme me efikasitet;
 • - Të jetë korrekte në zbatimin e detyrave që i ngarkohen.
 • - Orari zyrtar kohe e plote

Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem te dergoni CV-ne ne adresen elektronike:

[email protected]

Aplikimet pranohen nga data 20 Maj - 20 Qershor 2024