1170 dozat e reja të vaksinës nga Pfizer, Rama: Vaksinimi do vijojë me mjekët dhe infermierët! Në shkurt, të moshuarit

1 Shkurt, 22:39

Me 1170 dozat e reja të marra nga Pfizer, do të vijojë procesi i vaksinimit me mjekët dhe infermierët.

“Do vazhdojë me mjekët dhe infermierët. Kur të vijnë dozat e shkurtit do vijojnë me moshat e thyera”, tha Rama.

Kategori të tjera