250 neurokirurgë europianë në Shqipëri për kurs trajnimi, Petrela: Eveniment i madh, për herë të parë në vendin tonë

19 Maj, 20:03

Për herë të parë në vendin tonë kanë mbërritur 250 neurokirurgë europianë për një kurs trajnimi për neurokirurgjinë funksionale dhe të traumës. Neurokirurgu Mentor Petrela e krahasoi rëndësinë e këtij eventi, me atë të Konferencë Ligë për Shqipërinë.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha