81-vjeçarja e vetmuar në Tiranë: Kam kaluar edhe Luftën e Dytë Botërore, kam parë gjermanin kur shkonte autokolonë

4 Prill, 13:56

Një grua e moshuar 81-vjeçare ka dalë vetë të bëjë pazaret. Ajo jeton e vetme dhe sa herë ka nevojë shkon në tregun pranë shtëpisë për të marrë ushqimet e nevojshme, edhe pse të moshuarve nuk u lejohet të dalin nga shtëpia, pasi janë autoritetet që duhet t'i çojnë shërbimet në banesë. Ajo thotë se ka kaluar edhe luftën e Dytë Botërore.

Kategori të tjera