A do e shpërndajë presidenti Parlamentin?

13 Nëntor 2019, 22:49

A do e shpërndajë presidenti Parlamentin, ishte një pyetje që ju bë Metës nga gazetarët, një pyetje e ardhur në fakt nga shqiptarët e diasporës siç u shpreh gazetarja. "E di që kjo është kërkesë e përgjithshme dhe e vazhdueshme por presidenti do të sillet me përgjegjshmërinë maksimale në interes të popullit shqiptar", tha Meta.

Kategori të tjera