A do të mbyllen sërish kufijtë? Çertifikatë vaksinimi dhe rikthim i mundshëm i karantinimit

22 Janar, 15:51

Të enjten krerët e vendeve të BE-së u konsultuan lidhur me krizën e koronavirusit dhe koordinimin e masave për menaxhimin e saj, duke përfshirë rregullore më të ashpra udhëtimesh dhe shpërndarje masive të vaksinave

Parimisht u pranua ideja për aplikimin e një certifikate vaksinimi. Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel, që drejtoi video- konferencën të enjten tha se megjithatë BE mbetet e „rezervuar” sa u përket avantazheve që mund të mundësohen nga certifikata e vaksinimit lidhur me udhëtimin.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha