A kishte veshur jelek antiplumb në Kosovë? Rama: Sot ua kisha provuar me qejf...

30 Qershor, 16:40

Kreu i qeverisë shqiptare në bashkëbisedimin me gazetarët iu përgjigj dhe pyetjes nëse dje ka qenë i veshur me antiplumb gjatë vizitës në Kosovë pas disa lajmeve në disa portale.

Kategori të tjera