Agronomi Zef Gjeta tregon përfitmet shëndetësore që kemi nga pisha

23 Dhjetor 2019, 14:19

Pisha është një bimë e cila nuk njihet vetëm si burim i mirë drusor. Vetitë e saj të jashtëzakonshme sjellin përfitime edhe në shëndetin e njeriut. I ftuar në “Rreze Dielli” agronomi Zef Gjeta ka folur pikërisht rreth këtyre vleravë që kjo bimë ka, përfitimeve shëndëtësore që i sjell shëndëtit të njeriut. Përdorimet e shumta, duke filluar nga çaji i pishave deri te përdorimi në masazhe terapeutike, e bëjnë të veçantë bimën, origjina e së cilës është nga Evropa dhe që përshtatet shumë mirë edhe në klimën shqiptare.

Programe të tjera

Shiko të gjitha