Alarmi/ 280 urgjenca në spitalin pediatrik vetëm në fundjavë! Diarre dhe të vjella, mjeku pediatër: Kondicioneri jo nën 24 gradë

25 Qershor, 18:25

Vetëm në fundjavë, në urgjencën pediatrike në QSUT më shumë se 280 fëmijë u paraqiten nga prindërit për ndihmë. Infeksionet virale apo të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes, janë simptomat kryesore me të cilat të vegjlit përfundojnë në spital. Por e njëjta situatë paraqitet edhe në qendrat shëndetësore të Tiranës. Fluks fëmijësh të sëmurë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha