'Alo, Edi jam', qytetarja: Dua pampersa dhe qumësht për fëmijët

26 Mars, 21:02

Qytetarja: Kam dy fëmijë të vegjël dhe vet dhe burrin e kam pa punë. Dua vetëm qumësht dhe pamperasa për fëmijët.
 

Kategori të tjera