Ambasada e SHBA-së: Reformat e suksesshme në drejtësi mbështeten te gjyqtarët e rinj

30 Maj, 09:35

Ambasada amerikane thotë se USAID-i bashkëpunoi me Shkollën e Magjistraturës për të ngritur një sallë moderne të gjyqit imitues, ku mund të realizohen trajnime praktike dhe të bazuara në përvojën e drejtpërdrejtë të kandidatëve për gjyqtarë.

Kategori të tjera