Banka Credins i dhuron kompjutera Kryqit të Kuq Elbasan

22 Janar, 20:19 | Përditesimi i fundit: 2021-01-22 20:42:47

Credins Bank ndihmon me pajisje kompjuterike dhe mobilje degën e kryqit te kuq në Elbasan, bashkëpunim që vijon prej 20 vjetësh. Kjo iniciativë është në vijimësi të mbështetjes që Credins që ka ofruar prej vitesh ndaj shoqatës më të vjetër humanitare si një bank me fokus të veçantë në veprimtari sociale.

Credins është banka që vazhdimisht merr iniciativa duke investuar në infrastrukturë, në projekte inovatore dhe programe bashkëkohore.

Kategori të tjera