Bankers padit në prokurori për vjedhje ish-menaxherin e marrëdhënieve në komunitet, Adriatik Golemaj

28 Mars, 09:09

Bankers Petroleum Albania ka ngritur akuza në Prokurorinë e Fierit kundër ish-punonjësit të saj, Adriatik Golemi, i cili ka mbajtur pozicionin e Menaxherit të Marrëdhënieve me Komunitetin. Burime në Prokurorinë e Fierit bëjnë të ditur për Report Tv dhe Shqiptarja.com se Golemaj është akuzuar nga kompania Bankers se ka abuzuar me detyrën duke kryer veprën penale të vjedhjes së fondeve të gjeneruara nga Bankers për projektet e komunitetit. Duke abuzuar me detyrën, sipas Bankers ky punonjës personalisht përzgjodhi individë ose kompani të përcaktuara për të ofruar shërbime për Bankers Petroleum Albania me qëllim përfitimin personal të fondeve të përcaktuara nga kompania për projektet që ai administroi.

Kategori të tjera