Banori i ankohet se i kanë marrë gruan, reagimi i Ramës është epik

2 Dhjetor 2019, 21:22

Gjatë takimit me banorët, kryeministri Edi Rama nuk ka nguruar që të bëjë humor me to. Një nga momentet që ka shkaktuar shumë të qeshura, ka qenë pikërisht rasti i qytetarit që kërkonte gruan, e cila sipas tij ishte dërguar në hotel pa dijeninë e tij.

Banori: Ma kanë marrë gruan dhe ma kanë çuar në hotel

Rama: Ta kanë marrë gruan?

Banori: Po ma kanë marrë gruan pa më pyetur dhe e kanë çuar në hotel

Rama: Ta kanë marrë gruan pa të pyetur ty? Gruaja paska mend më shumë se ti dhe ka shkruar në hotel, merre autobusin dhe shko te gruaja

  •  

Kategori të tjera