Basha në Rrogoshinë, fermerja i shtrëngon dorën dhe nuk e lëshon

27 Maj, 11:10 | Përditesimi i fundit: 2020-05-27 11:22:25

Gjatë vizitës në tregun e Rrogozhinës, kreu i PD-së, lulzim Basha hasi në shqetësime të shumta nga fermerët e zonës. Njëra prej tyre teksa i ankohet kryedemokratit Basha se është edhe e sëmurë i shtrëngon dorën. Kujtojmë që në këtë kohë pandemie shtrëngimi i duarve apo kontaktet me njerëzit duhet të eliminohen.

Kategori të tjera