Bashkia e Kukësit shpërndan 10 ton miell për familjet në nevojë

26 Mars, 16:05

Edhe Bashkia e Kukësit vijon  të shpërndajë miell për rreth 4 mije familjet në nevojë te qytetit dhe fshatrave ne bashkëpunim me biznesin vendor. Granit Gjana, drejtor i zyrës se kabinetit tha sot se u shpërndan 10 ton miell nga ekipet e patronazhit te cilët kane shkuar pranë çdo familje në gjendje shumë të vështirë social-ekonomike.

Kategori të tjera