BE diskuton paketën e re të emigracionit, kërkohen ndryshime të rregullave në kufi

23 Shtator, 16:29

Djegia e kampit të Morias në Greqi  ditë më parë, e cila la 13000 të pastrehë, solli edhe njëherë në qendër të vëmendjes gjendjen e emigrantëve në BE dhe nevojat për krijimin e një politike të përbashkët.

Komisioni Europian është mbledhur sot për të diskutuar marrëveshjen e re për emigrimin, pas ankesave nga shumë shtete për mungesë barazie nga vendet e BE-së në përgjigjen që u duhet dhënë emigrantëve.

Kategori të tjera