Bojkoti/ Avokatët në Repolitix: Reforma territoriale të ecë paralelisht me hartën e re gjyqësore! Nuk jemi zgjatim i pushtetit gjyqësor, por pjesë përbërëse

29 Qershor, 22:46

Avokati Edmond Petraj thotë se pjesa e Reformës Territoriale, duhet të ecë paralelisht me pjesën e hartës së re gjyqësore. Sipas tij kjo situatë duhet të rregullohet dhe procesi të stopohet derisa të reflektohen të gjitha problematikat dhe defektet e hasura.

    Programe të tjera

      Nuk u gjeten video për këtë program!

    Shiko të gjitha