Çami THUMBON me qeverinë që krijon: Luli kryeministër, Mediu tek Mbrojtja e Vangjel Dule Ministër i Jashtëm

15 Shtator, 10:22

Një qytetar me origjinë nga Çamëria telefonoi mëngjesin e sotëm në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Ai ishte kundër atyre që kritikon Besa Shahinin për origjinën dhe foli për politikën duke bërë ironi madje formoi edhe qeverinë e tij duke bërë disa propozime. Zotëria thumboi duke thënë: “Vini Berishën president, Lulin kryeministër, Mediun tek Mbrojtja apo edhe Vangjel Dulën Ministër të Jashtëm”. Ndiqeni të plotë propozimin e tij.

Programe të tjera

Shiko të gjitha