Çështja e CEZ, Balla kërkon përjashtimin e gjyqtares Fatmira Hajdari: Ka miqësi familjare me Sali Berishën!

3 Qershor, 10:11

Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste ka kërkuar përjashtimin e gjyqtares Fatmira Hajdari nga gjykimi i padisë së Kuvendit për privatizimin e CEZ-së, në të cilën është palë e akuzuar ish-kryeministri Sali Berisha dhe djali i tij, Shkëlzen Berisha.

Kategori të tjera