Çfarë tha deputeti i 'opozitës së re' që parlamenti shpërtheu në të qeshura?

25 Prill, 15:55

Deputeti Muslim Murrizi i dha një atmosferë tjetër sallës së kuvendit, me kundërpërgjigjen e tij ndaj kryeministrit Rama, lidhur me "dashurinë e dy djemve të Berishës", referuar Patozit dhe Bashës. E gjithë salla e parlamentit shpërtheu në të qeshura, madje edhe vetë kreu i qeverisë.

"Cunat e Berishës le të bëjnë gili vili dhe të bëjnë qejf sa herë të duan. Unë kam qenë këtu jo nga ligji i gilit vilit. Kjo fletë e bardhë nuk është firmosur, se aq shumë u nxi në prill 2008, sa fytyrë që kanë ardhur në këtë parlament, nuk kanë pasur këllçe që të takojnë qytetarët. Pse unë ua paskam ndaluar dashurinë këtyre. Nëse e kam bërë këtë mëkat zoti më faltw, keni kohë që të takoheni dhe të dashuroheni sa herë të doni. Unë shoh që halli i madh i politikës shqiptare ka qenë pazari që është prishur sa është marrë kësti i parë. Vetëm dy zgjedhje janë pranuar pa sherre publike,pse se këta që kanë qenë këtu e kanë lëshuar karriken të ngopur", tha Murrizi.  

Kategori të tjera