Covid, Ja çfarë fshihet në frontin e luftës për krijimin e vaksinës

25 Maj, 16:25

Një betejë e fortë po luftohet në laboratorët hulumtues të të gjitha vendeve më të përparuara: nga Kina në Shtetet e Bashkuara, Izraeli, Mbretëria e Bashkuar, Francë, Itali dhe Australi. Një "garë armësh", e përfaqësuar nga vaksinat, e cila do të përcaktojë se kush do të ketë meritën dhe avantazhin ta mposhtë i pari këtë sëmundje.

Kategori të tjera