Covid/ Studim në SHBA: Një në tre të rinj mund të sëmuret rëndë nga infeksioni

15 Korrik, 15:02

Ndërsa ka rifilluar jeta e natës, janë hapur baret e restorantet dhe teksa plazhet kanë filluar të popullohen, një studim i kryer nga Universiteti i San Franciskos po na bën të mendojmë...

Sipas hulumtimit, të botuar edhe në 'Journal of Adolescent Health', një në tre të rinj të moshës 18-25 vjeç mund të sëmuret rëndë me Covid-19.

Kategori të tjera