COVID-19, ndikon në rritjen e vdekjeve të tjera në SHBA vdesin rreth 60 000 persona, në BE 170 mijë

21 Tetor, 17:05

Shtetet e Bashkuara kanë shënuar 299,000 vdekje më shumë seç ishte parashikuar raporton Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, 1/3 e tyre janë për shkak të kolapsit të sistemeve shëndetësore, të njëjtën situatë ka Evropa ku 170 000 persona raportohet të kenë humbur jetën për shkak të mos shtrimit në spitale ose kolapsit të sistemit shëndetësor

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera