COVID-19 prek bujqësinë, fermerët hedhin prodhimet: Kërkojmë subvencionim nga shteti dhe pezullim të kredive

2 Prill, 15:53

Efektet nga koronavirusi kanë nisur të ndihen edhe në sektorin e bujqësisë. Mungesa e tregut ka bërë që fermeret e fshatit Samaticë në bashkinë e Urës Vajgurore të hedhin prodhimet bujqësore.

Kategori të tjera