Covid-19-Itali, Autoritetet: Jo optimizëm i pakuptimtë, tranzicioni do jetë i gjatë

7 Prill, 15:34

Në Itali, Komisioneri për emergjencën nga koronavirusi, Domenico Arcuri gjatë një conference për shtyp tha se tranzicioni do të jetë i gjatë dhe se duhet optimizëm I kujdesshëm.

Kategori të tjera