COVID-i në burgje dhe masat! ReportTv zbardh ekskluzivisht raportin, si qarkulloi virusi 2 muaj, mister kush e futi

23 Maj, 12:44

Si u fut Cvoid-19 në burgjet e vendit mbetet ende një mister ndërsa cdo ditë në këto institucione futen për arsye pune afro 30 persona, gardianë, sanitare, kuzhinier, punonjës e drejtues. ReportTv ka siguruar ekskluzivisht raportin e udhëtimit të Covid në burgje dhe të konsideruarit pacienti zero, i cili më pas infektoi dhe 18 shokët e tij në burgun 313, ‘’Jordan Misja’’.

Kategori të tjera