Damian Gjiknuri mbërrin në mbledhjen e Këshillit Politik

29 Maj, 11:43

Mbërrin dhe përfaqësuesi i mazhorancas në Këshillin Politik të reformës zgjedhore, Damian Gjiknuri ku pritet të nis dhe mbledhja.

Kategori të tjera