Dasma rezulton 'minë me sahat' për koronavirusin në Kosovë, 24 të infektuar, numri pritet të rritet

6 Prill, 20:23

Në një kohë ku tubime, festa, grumbullime njerëzish, varrimet dhe dasma janë të ndaluara si pjesë e masave për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, në veri të Kosovës, vetëm dy ditë pasi u konfirmuar rasti i parë me COVID-19, nuk kanë nguruar të zhvillojnë një dasmë.

Kategori të tjera