Dëbora dhe shiu mbyllin qytetarët në shtëpi, boshatisen tregjet! Në rrugë, vetëm ata me 'arsye të fortë'

1 Prill, 15:34

TIRANË - Reshjet e dëborës dhe të shiut në vend, kanë mbyllur qytetarët në shtëpi. Në rrugë ka shumë pak lëvizje, si asnjëherë tjetër, dhe ato janë qytetar që kanë një motiv shumë të rëndësishëm për të dalë nga shtëpia, siç është puna ose ndonjë pagesë të dritave, ujit apo kredie, e cila nuk mund të shtyhet për një afat tjetër.

Kategori të tjera