Denoncimi: Argita Berisha ka lënë nam në histori duke u vënë studentëve “taksën e suksesit” kur i ati ishte kryeministër.

9 Gusht, 12:32

Ka lënë nam në histori! Kështu është shprehur një prej qytetarëve në emisonin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju” duke iu referuar vajzës së Sali Berishës, Argitës. Sipas qytetarit në kohën kur i ati ishte kryeministër dhe ajo pedagoge i detyronte studentët të paguanin “taksën e suksesit”…

Programe të tjera

Shiko të gjitha