“Deputetët''? Qytetari: Vijnë marrin votat dhe ikin, janë mashtrues!

24 Janar, 12:52

Njëri prej telefonuesve në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe ju” foli ashpër kundër deputetëve që sipas tij mashtrojnë popullin duke i kërkuar votat dhe më pas zhduken duke mos pyetur më për ta. Të mos i varin shpresat shqiptarët t’i punësojnë këta, tha ai, duke nënvizuar se ata kanë merak të fusin në punë vetëm njerëzit e tyre.

Programe të tjera