Ditë e hapur e forcës detare në Vlorë, Shef i Shtabit të FA: Takohen tre breza

15 Mars, 20:56

Në Portin e Vlorës është mbajtur ditën e sotme  aktiviteti dita e hapur e forcës detare në 10-vjetorin e hyrjes së Shqipërisë në NATO dhe 61-vjetorin e  krijimit të  Forcës detare.

I pranishëm në aktivitet ishte edhe Shef  i Shtabit të Përgjithshëm i Forcave të Armatosura gjeneral brigade Bardhyl Kollcaku i cili është shprehur se takimi 3 brezave, te ish ushtarakeve, ushtarakeve ne detyre dhe përfaqësuesve të brezit të ri është diçka shumë e veçantë.

Ndërsa, evitoi te komentoj vjedhjen ne bazën e Pashalimanit në Vlorë. Më pas ish-ushtarakët, qytetarë të ndryshëm dhe nxënës  vizituan  anijet Oriku dhe Lissus  që shërbejnë në detin Egje

Kategori të tjera

Shiko të gjitha