Do ketë bashkëpunim me PDK? Kurti: Po flasim për një parti që dhe në opozitë ka pushtet për shkak të kapjes së shtetit

1 Qershor, 21:46

PDK është një vijë e kuqe për bashkëpunim për Albin Kurtin, i cili tha se kjo është një parti që edhe kur është ë opozitë ka pushtet pasi e ka kapur shtetin në çdo cep të saj.  

Kategori të tjera